Auto en parkeren

Route plannen

Bij 'Contact' in het menu rechts staat per locatie de routebeschrijving vermeld. Klik op de link 'routebeschrijving' en er verschijnt een kaartje met een routeplanner. Vul postcode en plaats of straat en plaats in voor de route naar het ziekenhuis.

Locatie Leyweg

Locatie Leyweg grote parkeerterrein

Het grote parkeerterrein bij het HagaZiekenhuis aan de  Leyweg is eigendom van de Gemeente Den Haag. Parkeren kost hier € 1,70 per uur, eerste 20 minuten gratis.

Neem bij de slagboom bij de ingang van het parkeerterrein een parkeerkaartje uit de parkeerautomaat. Na het bezoek aan het ziekenhuis kunt u betalen bij een van de betaalautomaten. Deze staan in de hal bij de hoofdingang van het ziekenhuis. U kunt alleen betalen met PIN. Nadat u betaald heeft, heeft u 30 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

Leyweg Spoedplein

Parkeren kost hier € 1,70 per uur, eerste 20 minuten gratis.

Neem bij de slagboom bij de ingang van het parkeerterrein een parkeerkaartje uit de parkeerautomaat. Na het bezoek aan het ziekenhuis kunt u betalen bij een van de betaalautomaten. Deze staan in de hal bij de ingang van het Spoedplein. U kunt alleen betalen met PIN. Nadat u betaald heeft, heeft u 30 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

Invalidenparkeerplaatsen locatie Leyweg

Er zijn invalidenparkeerplaatsen:

  • op het grote parkeerterrein
  • langs de Prof. Dr. A. Verjaalweg
  • bij het Spoedplein
Parkeerplaats_opladen_auto

Oplaadpunt elektrische auto's

Op het parkeerterrein van locatie Leyweg staat een oplaadpunt voor 2 elektrische auto's. Hier kunnen medewerkers en bezoekers van het HagaZiekenhuis hun elektrische auto gratis opladen.

Storingen

Deze kunt u melden bij de receptie bij de hoofdingang van het HagaZiekenhuis.

Parkeren locatie Sportlaan en Juliana Kinderziekenhuis

Aan de voorzijde van het HagaZiekenhuis aan de Sportlaan is een klein terrein voor betaald parkeren. De eerste 20 minuten zijn gratis, daarna betaalt u 1,25 euro per uur.

De betaalautomaat staat op het parkeerterrein, onder aan de trap naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Er kan alleen worden betaald met PIN.

Invalidenparkeerplaats

Bij de hoofdingang zijn invalidenparkeerplaatsen.

 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein