2018

Verkeershinder Machiel Vrijenhoeklaan – Sportlaan – Segbroeklaan

19 maart 2018

Vanaf maandag 26 maart werkt de gemeente aan de route Kijkduin-Houtrust. Deze route wordt volledig heringericht. Het verkeer van en naar beide locaties van het HagaZiekenhuis (Sportlaan en Leyweg) kan hier last van hebben. De extra reistijd kan in de spits oplopen tot een half uur. Houd hier rekening mee.

Actueel: Segbroeklaan afgesloten van maandag 2 juli t/m zondag 9 september

Wat gaat er gebeuren?

De route Kijkduin-Houtrust is een drukke route tussen Kijkduin en Scheveningen. Het aantal rijstroken gaat van 2 naar 1, een aantal kruispunten wordt vervangen door rotondes en er komen vrijliggende fietspaden.
Om de overlast te beperken vinden de werkzaamheden plaats in 9 fases. Eind april 2019 is de weg klaar voor gebruik.

Bekijk de planning in 9 delen op www.kijkduinhoutrust.nl.

Kijkduin -Houtrust Fasering

Vertragingen voor autoverkeer

Er zijn wegafsluitingen en omleidingsroutes op de route Kijkduin-Houtrust. Daardoor is er meer verkeersdrukte op deze route en op de omringende hoofdwegen, Laan van Meerdervoort, Goudenregenstraat, Escamplaan en Savornin Lohmanlaan.

Gevolgen voetgangers en (brom)fietsers

Voetgangers en (brom)fietsers hebben beperkt last van de werkzaamheden. Zij kunnen kruispunten blijven gebruiken en worden waar nodig omgeleid.

Gevolgen bussen

Bussen kunnen worden omgeleid tijdens de werkzaamheden. Een aantal haltes vervalt. Hiervoor komen op andere plaatsen haltes terug. Kijk voor de actuele busroutes en vertrektijden op htm.nl.

Meer weten?

Meer informatie over de werkzaamheden, planning, omleidingsroutes en actuele vertragingstijden vindt u op www.kijkduinhoutrust.nl

 

Nieuwsoverzicht

januari 2018februari 2018maart 2018april 2018mei 2018juni 2018juli 2018augustus 2018september 2018oktober 2018november 2018december 2018
 

Volg ons op

  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Youtube
  • Volg ons op Facebook