Vaatkeurmerk

Harteraad Vaatkeurmerk 2018

Met dit keurmerk toont het HagaZiekenhuis aan dat het goede vaatzorg levert volgens de kwaliteitscriteria van patiëntenvereniging De Hart&Vaatgroep. De criteria zijn opgesteld in nauwe samenwerking met vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen. Het Vaatkeurmerk richt zich op zorg voor aandoeningen in de slagaders van benen, bekken, buik, aorta en hals. Het keurmerk helpt vaatpatiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg wordt geboden.

In het HagaZiekenhuis kunnen patiënten terecht voor alle vaatzorg/-behandelingen. De spoed-vaatchirurgie is volgens keurmerk in het HagaZiekenhuis goed geregeld: er is dagelijks en in de weekenden een endovasculair specialist beschikbaar voor acute vaatzorg. Patiënten worden door een deskundig team van ervaren specialisten behandeld.

Welke specialismen?

Het vaatkeurmerk is uitgereikt aan de volgende specialismen: Heelkunde, Vaatchirurgie en Vaatexpertisecentrum.

Hoe lang is het keurmerk geldig?

Het HagaZiekenhuis heeft het keurmerk sinds 2007, toen het voor het eerst werd uitgegeven, en ontving het daarna jaarlijks opnieuw. Het keurmerk is geldig tot september 2019.