Over Juliana Kinderziekenhuis

Het Juliana Kinderziekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Onder andere door zorgzaamheid en patiëntvriendelijkheid steeds weer voorop te stellen. Door een prettige verblijfsomgeving te bieden, waarin zowel patiënten en hun familie, als collega's zich thuis voelen. Maar vooral door medische en verpleegkundige topkwaliteit te leveren. Daarbij wordt nauw samengewerkt met verwijzers, verzekeraars, collega-ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Juliana Kinderziekenhuis

Juliana Kinderziekenhuis

Sinds het Juliana Kinderziekenhuis in 1885 zijn deuren opende is er veel veranderd. Werd een kind vroeger gezien als een kleine volwassene, nu is de zorg kindgericht en worden de ouders nauw betrokken bij de behandeling. Lees meer over de missie, kernwaarden en geschiedenis van het Juliana Kinderziekenhuis in de Haagse gezondheidszorg.

 

Ronald McDonald Huis Den Haag

Ronald McDonald Huis Den Haag

Het Ronald McDonaldhuis zorgt ervoor dat u en eventuele andere gezinsleden in de buurt van uw zieke kind kunnen zijn tijdens een opname in het Juliana Kinderziekenhuis.

Beschermde Wiegkamer

Beschermde Wiegkamer

Ben je ongewenst zwanger of net bevallen? Overweeg jij afstand te doen van je baby zonder dat iemand daar vanaf weet? In het Juliana Kinderziekenhuis is een Beschermde Wiegkamer. Het is er voor iedere moeder die radeloos is en hulp en een veilige plek zoekt voor haar pasgeboren baby.

 

Goed om te weten

Goed om te weten

Hoe lang zijn de wachttijden voor behandelingen? Wordt een behandeling vergoed? Wat zijn de rechten en plichten van de patiënt? Waar kunnen suggesties of klachten worden neergelegd?

HagaZiekenhuis van Den Haag

HagaZiekenhuis van Den Haag

Het HagaZiekenhuis bouwt aan de beste Zorg van Den Haag. Zo vernieuwt het ziekenhuis de organisatie en gebouwen en werkt continue aan zorg met de menselijke maat. Dit gebeurt met behulp van het zorgconcept Planetree. Lees meer over de speerpunten en de historie van het HagaZiekenhuis in de Haagse gezondheidszorg.

 

Kinderen denken met ons mee

Kinderen denken met ons mee

Uw kind kan ons helpen om de zorg in het Juliana Kinderziekenhuis te verbeteren. Wij willen weten wat kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis vinden en horen graag hun mening en ideeën. Dit kan door lid te worden van de KinderAdviesRaad of de Denktank.

Vrienden Juliana Kinderziekenhuis

Vrienden Juliana Kinderziekenhuis

De Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis maakt het mogelijk dat het Juliana Kinderziekenhuis net een beetje extra voor zijn patiënten kan doen. Zoals speelgoed aanschaffen en Sinterklaas vieren. Iedereen kan lid worden van de Stichting Vrienden.

 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein
 

Bezoektijden

Algemeen

13.00 - 16.00 uur
18.00 - 20.00 uur

Voor een aantal afdelingen, zoals AODA, Dagcentrum en Intensive Care (IC), gelden afwijkende bezoektijden.

Juliana Kinderziekenhuis

14.30 - 19.00 uur