Kinder SEH

Kinder SEH uniek in Haagse regio

Op de Kinder Spoedeisende Hulp zijn kinderartsen aanwezig om acute zorg te verlenen aan kinderen tot 18 jaar. Uniek voor de Haagse regio, een aparte Kinder SEH dat onderdeel is van het Juliana Kinderziekenhuis.

De Kinder SEH op locatie Leyweg is helemaal ingericht om acute zorg aan kinderen te kunnen geven. Een kind met een acuut zorgprobleem heeft nu eenmaal andere zorg nodig dan een volwassene. Bij de Kinder SEH werken gespecialiseerde verpleegkundigen en kinderartsen met veel ervaring. Zij worden voortdurend geschoold in de behandelingen van en het omgaan met kinderen en werken volgens landelijke protocollen.

KinderSEH

Kinderartsen en verpleegkundigenstappen mee in de belevingswereld van het kind

De dokters en verpleegkundigen van de Kinder SEH doen er alles aan om het zieke kind weer beter te maken. Ook de ouders worden goed opgevangen. En wat heel prettig voor hen is: als het kind van de Kinder SEH naar het Juliana Kinderziekenhuis, dan hoef je niet naar een andere locatie. Het Juliana Kinderziekenhuis is namelijk ook aan de locatie Leyweg. Dus heb je een kind met een acute zorgvraag, ga dan naar de Kinder SEH van het Juliana Kinderziekenhuis.

KinderSEh

In de wachtruimte van de Kinder SEH met vrolijke kleuren en muren vergeten kinderen even dat ze in het ziekenhuis zijn

 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein