KinderAdviesRaad (KAR)

Waarom een KinderAdviesRaad voor het Juliana Kinderziekenhuis?

Elke dag komen veel kinderen en jongeren voor een onderzoek of operatie naar het Juliana Kinderziekenhuis. Soms moeten ze één of meer nachten in het ziekenhuis blijven. Het Juliana Kinderziekenhuis streeft naar de best mogelijk zorg voor uw kind. Om nóg betere zorg te kunnen leveren willen wij graag weten wat de kinderen van het ziekenhuis vinden. Wat goed gaat, maar ook wat mist of beter kan.

De KinderAdviesraad is er voor en door kinderen en jongeren. De KAR bestaat uit 8 tot 10 leden tussen de 7 en 18 jaar. Zij komen elke 2 maanden bij elkaar om te overleggen. Daarbij is altijd een volwassen medewerker van het Juliana Kinderziekenhuis aanwezig.

De kinderen geven de medewerkers van het Juliana Kinderziekenhuis advies en zij kunnen hun mening en ideeën laten horen. Ook kunnen de medewerkers van het ziekenhuis een vraag aan de KAR stellen.

De KinderAdviesRaad is regelmatig op zoek naar nieuwe leden. Als uw zoon of dochter belangstelling heeft om lid te worden dan kan hij/zij een mail sturen naar kinderadviesraadjkz@hagaziekenhuis.nl.

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein