KAR-leden

De KAR-leden stellen zich graag aan u voor:

Ivy

Leeftijd: 10 jaar Ivy
Hobby's: Ik ben heel creatief en knutsel en friemel graag.
Ik zit bij de KAR omdat: Ik zit bij de KAR om mee te praten over het ziekenhuis. Ik heb zelf in het ziekenhuis gelegen en weet dus hoe het is en wat wel en niet leuk is. Ik kom ook al 3 jaar in het ziekenhuis voor controle.

 

Jadyn

Leeftijd: 11 jaar Jadyn
Hobby's: Ik hou van schaatsen, skeeleren en buitenspelen met m'n vrienden.
Ik zit bij de KAR omdat: Er is mij gevraagd of ik in de kinderadviesraad wilde komen, omdat ik al heel mijn leven in het ziekenhuis kom en al vaak ben opgenomen. Ik weet dus veel over het ziekenhuis en wat er misschien beter of anders kan. Ik vond het meteen leuk en had al allerlei ideetjes. Ik wil bereiken dat het ziekenhuis leuker wordt en gezelliger.

 

Jurriaan

Leeftijd: 16 jaar Jurriaan
Hobby's: In mijn vrije tijd ga ik het liefst hockeyen, surfen of andere sporten beoefenen.
Ik zit bij de KAR omdat: Een jaar geleden werd ik opgenomen in het ziekenhuis voor een knie-operatie en al snel merkte ik dat er veel dingen verbeterd konden worden in het ziekenhuis. Toen ik zag dat ik me kon opgeven voor de Kinderadviesraad, heb ik me dan ook meteen opgegeven. Mijn doel is dan ook om het aangenamer te maken voor de patiënten én hun ouders.

 

Nina, voorzitter

Leeftijd: 12 jaar Nina
Hobby's: Hockeyen.
Ik zit bij de KAR omdat: Ik zit in de Kinderadviesraad omdat ik het leuk vind om het ziekenhuis voor kinderen beter te maken. Zodat ze zich niet alleen voelen of zich er niet prettig voelen. In de Kinderadviesraad ga ik het beter maken voor alle kinderen die in het ziekenhuis komen, en zorgen dat er meer leuke dingen te doen zijn.

 

Otto

Leeftijd: 10 jaar Otto
Hobby's: Ik hou van hockey en met vrienden spelen. Ik wil later graag architect worden. Ik hou ervan om villa's te ontwerpen en te tekenen. Ik haal mijn inspiratie uit alles wat ik tegenkom.
Ik zit bij de KAR omdat: Ik heb zelf ook in het Juliana Kinderziekenhuis gelegen, het was voor mij een pittige tijd, maar ik werd heel goed geholpen en ik wil graag iets terugdoen voor het ziekenhuis en voor de kinderen die nu ziek zijn. Ik vind het leuk om met kinderen van verschillende leeftijden na te denken en creatieve oplossingen te bedenken, zodat het verblijf in het ziekenhuis voor jullie zo leuk mogelijk is.

 

Tamara

Leeftijd: 18 jaar Tamara
Hobby's: Ik hou van netflixen, feestjes en concerten.
Ik zit bij de KAR omdat: Ik zit bij de KAR omdat ik het belangrijk vind dat wij als kinderen een stem hebben in het ziekenhuis. Ik wil graag bereiken dat wij dingen kunnen veranderen die wij belangrijk vinden, het is tenslotte een kinderziekenhuis.

 

Tessa

Leeftijd: 12 jaar Tessa_S
Hobby's: Ik hou van heel veel judoën en knutselen.
Ik zit bij de KAR omdat: Ik zit in de KAR omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zich fijn voelt in het ziekenhuis. Hier wil ik bij helpen. Dit komt omdat ik zelf regelmatig in het ziekenhuis ben. Dan merk ik zelf dat er dingen zijn die ik anders zou willen en misschien zouden andere kinderen dit ook fijn vinden. Wat wil ik bereiken met de KAR: Dat iedereen in het ziekenhuis zich nog fijner voelt.

 

Thijmen

Leeftijd: 15 jaar Thijmen
Hobby's: Ik ben gek op lezen, en dan vooral fantasie boeken.
Ik zit bij de KAR omdat: Ik hoop in mijn tijd als lid het ziekenhuis vooral iets leuker en vrolijker te maken. Zodat het ziekenhuis er toch net iets gezelliger uitziet en misschien zelfs wat minder eng is.

 

Syenne

Leeftijd: 11 jaar Syenne 2
Hobby's: Ik zit op paardrijden en zwemmen, maar ik ben ook Nederlands kampioen geworden met racerunning.
Ik zit bij de KAR omdat: Ik vind het leuk om adviezen en ideeën te geven. Ik ben ook vaak in het ziekenhuis geweest en ik heb daar ook vaak gelegen.

 

Pleun

Leeftijd: 14 jaar #logo#
Hobby's: Ik hou van hockey en lezen.
Ik zit bij de KAR omdat: Ik bemoei me graag overal mee en vind het leuk om dingen te verbeteren. Het lijkt me leuk om bij de KAR goede dingen te verbeteren om het ziekenhuis leuker én beter te maken.

 

 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein