Kom in actie voor het Juliana Kinderziekenhuis

Fijn dat je in actie wil komen voor het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ). Door jouw inzet maken we het verblijf van kinderen in het JKZ een stukje minder spannend.

De spanning verkleinen doen we op verschillende manieren. Neem bijvoorbeeld de interactieve wand op de route naar de operatiekamer, waarop de mascottes van het Juliana Kinderziekenhuis met het kind meereizen. Of onze grote speelboot met glijbaan, die in de hal van het ziekenhuis staat. Op dit moment 'sparen' we voor de aanleg van een buitenspeeltuin.

Deze kunnen we helaas niet betalen uit het reguliere ziekenhuisbudget. Maar met de hulp van donateurs, actievoerders en deelnemers aan evenementen hebben we al veel kunnen realiseren. Daarom zijn we ook heel blij met alle initiatieven en deelnames aan events. Help jij ook mee? Dankjewel!

Neem deel aan een van de volgende events:

14 sept. 2019 Kinderrally (info volgt)
21 sept. 2019       Damloop by Night
22 sept. 2019 Dam tot Damloop
25 sept. 2019 Charity Golftoernooi
13 okt. 2019 Stadium FunRun ADO Den Haag

 

Wil je op de hoogte blijven van events die voor het Juliana Kinderziekenhuis worden georganiseerd? Meld je dan aan voor onze maillijst op www.julianakinderziekenhuis.nl/opdehoogte

 

Organiseer zelf een actie of evenement:

Zelf een hardloopwedstrijd of filmmarathon organiseren, koekjes bakken of flessen inzamelen voor het Juliana Kinderziekenhuis? Dat wordt erg gewaardeerd. We helpen je graag op weg:

Op een andere manier steunen

Je kunt het Juliana Kinderziekenhuis natuurlijk ook op een andere manier steunen. Door een bedrag te schenken bijvoorbeeld. Of door een bedrag na te laten. Het Juliana Kinderziekenhuis heeft een ANBI-status. Dat betekent dat zowel een schenking als een nalating aftrekbaar zijn bij de belasting. Zie onderstaand de voorwaarden:

Contact

Voor informatie over lopende projecten en/of andere vragen op het gebied van sponsoring of donaties kunt u contact opnemen met actieJKZ@hagaziekenhuis.nl

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein