Ronald McDonald Huis Den Haag

Logo Ronald McDonald

Op de derde verdieping van het Juliana Kinderziekenhuis, is het Ronald McDonald Huis Den Haag gevestigd. Hier kunnen ouders/gezinnen (maximaal 4 personen) logeren zolang de opname van uw kind in het ziekenhuis duurt. Zo bent u als gezin zoveel mogelijk en dichtbij uw zieke kind tijdens de opname; een veilige gedachte voor u en uw zieke kind.

In het Ronald McDonald Huis is er voor elk gezin een eigen slaapkamer met badkamer, tv en internet. Daarnaast kunt u gebruikmaken van gemeenschappelijke faciliteiten, zoals de zit/eetkamer, keuken, speelhoek en wasruimte. U kunt (beperkt) bezoek ontvangen en broertjes en zusjes zijn ook welkom. In de gemeenschappelijke ruimten kunt u andere ouders ontmoeten.

Kosten

Dankzij bijdragen van particuliere donateurs en bedrijven is het mogelijk de kosten zo laag mogelijk te houden voor het verblijf in het Huis. Een gezin van maximaal 4 personen, kan voor 15 euro per nacht (en een borg van 15 euro voor sleutels en toegangspas) logeren in het Ronald McDonald Huis.

Heeft u interesse in een verblijf in het Ronald McDonald Huis Den Haag? Dan neemt de verpleging van de afdeling waar uw kind verblijft, contact op met het management van het Huis om te informeren of er een kamer vrij is voor uw gezin. De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden (een deel van) het verblijf in een Ronald McDonald Huis. Het is verstandig dit bij uw verzekeringsmaatschappij na te vragen. U betaalt bij vertrek de rekening die u daarna bij uw verzekeringsmaatschappij indient.

Kom kijken

Voorafgaand aan de opname bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het Huis. Dan kunt u zelf zien dat het Ronald McDonald Huis veel meer is dan een dak boven uw hoofd tijdens de opname van uw zieke kind. Zie voor meer informatie www.ronaldmcdonaldhuisdenhaag.nl

Ronald McDonald Den Haag

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein