Stichting Vrienden Juliana Kinderziekenhuis

Voor de meeste kinderen is een ziekenhuisopname een ingrijpende ervaring; een moeilijke periode vol onzekerheden en spanning. Het Juliana Kinderziekenhuis probeert de opname voor uw kind zo goed en zo prettig mogelijk te laten verlopen. De Stichting Vrienden van het JKZ helpt het kinderziekenhuis hierbij. Een plezierig verblijf heeft immers een positief effect op het herstel van de patiëntjes.

Een helpende hand

De hulp van de Stichting Vrienden van het JKZ is heel concreet:
Geld inzamelen voor projecten die niet uit het reguliere (zorg)budget betaald kunnen worden. Denk hierbij aan speelgoed en knutselmateriaal, een aquarium, een tienerkamer, het Beter Boek, oefenpoppen en camerakamers maar ook voor de Sinterklaasviering en kerstversiering. Allerlei extra voorzieningen die Stichting Vrienden van het JKZ dankzij donateurs mogelijk kon maken.
Ook krijgen alle kinderen die worden opgenomen of een vervelend onderzoek moeten ondergaan een fijne knuffelbeer. Voor de instandhouding en uitbreiding van al deze mooie zaken is geld nodig!

Vriend van het JKZ

Elke dag worden er kinderen opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Kinderen die allemaal behoefte hebben aan een hart onder de riem of gewoon wat afleiding in deze vervelende periode. En ú kunt daarin een rol spelen: voor een bijdrage van minimaal 10 euro per jaar bent u ook een Vriend van het JKZ. Helpt u ons helpen? Vul de machtiging in op onze website. Uw hulp is hard nodig!

Ga voor de machtiging en meer informatie naar www.vriendenjkz.nl.

  

Logo Vrienden JKZ

Contact

Voor informatie over lopende projecten en/of andere vragen op het gebied van sponsoring of donaties kunt u contact opnemen met:

Froukje Sierksma - Fondsenwerver Juliana Kinderziekenhuis
E-mail: actieJKZ@hagaziekenhuis.nl

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein