Polikliniek/(dag)opname

In het Juliana Kinderziekenhuis komen 29.000 kinderen per jaar voor een eerste bezoek aan de polikliniek. Het aantal vervolgbezoeken is 47.000. Elk jaar worden zo'n 4.700 kinderen opgenomen voor een dagbehandeling en worden 4.200 patiënten langer dan een dag opgenomen voor een behandeling of operatie.

Naar de polikliniek

Naar de polikliniek

Voor een bezoek aan een van de poliklinieken is een goede voorbereiding van belang. Lees daarom vooraf de informatie over onder meer het maken van een afspraak, welke gegevens nodig zijn bij de inschrijving in het ziekenhuis en hoe de gang van zaken is op de polikliniek.

Dagbehandeling

Dagbehandeling

Bij een dagbehandeling wordt uw kind 's ochtends of 's middags opgenomen. Na de behandeling mag uw kind diezelfde dag weer naar huis.

 

Opname

Opname

Hoe verlopen een opname, het verblijf en ontslag in het Juliana Kinderziekenhuis? Wat is de beste voorbereiding voor een opname en wat is praktisch om mee te nemen of juist thuis te laten?

Vervoer en parkeren

Vervoer en parkeren

Het Juliana Kinderziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de fiets of auto naar het ziekenhuis te komen.

 

Voorzieningen patiënten en ouders

Voorzieningen patiënten en ouders

Voor uw kind een knuffelbeer of een tijdschrift kopen? Even een broodje eten? Zowel voor uw kind alsook voor u zijn er diverse voorzieningen om het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken.

Goed om te weten

Goed om te weten

Hoe lang zijn de wachttijden voor behandelingen? Wordt de behandeling van uw kind vergoed? Wat zijn de rechten en plichten van de patiënt? Waar kunnen klachten, suggesties of complimenten worden neergelegd?

 

Bewegwijzering locatie Leyweg

Bewegwijzering locatie Leyweg

Hoe vindt u op locatie Leyweg uw weg naar de afdeling waar u een afspraak heeft of op bezoek gaat?

Kindervriendjes JKZ 

Activiteiten voor kinderen

Activiteiten voor kinderen

Voor kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis zijn er tal van activiteiten voor spel en ontspanning. Sommige activiteiten zijn ook voor kinderen die voor een dagopname komen of die een afspraak hebben op de polikliniek.

 
 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein
 

Bezoektijden

Algemeen

13.00 - 16.00 uur
18.00 - 20.00 uur

Voor een aantal afdelingen, zoals AODA, Dagcentrum en Intensive Care (IC), gelden afwijkende bezoektijden.

Juliana Kinderziekenhuis

14.30 - 19.00 uur