Logeren

Als ouder mag u 24 uur per dag bij uw kind zijn. Wanneer uw kind getroost wil worden, zich niet fijn voelt, pijn heeft of behoefte heeft om te spelen dan bent u in de buurt. Zo heeft uw kind een gevoel van veiligheid.

Rooming in

Alle patiëntenkamers beschikken over een vaste logeervoorziening. Eén van de ouders mag op de kamer overnachten. Dit wordt 'rooming in' genoemd. Dit is ook mogelijk in een spoedsituatie of als uw kind verblijft in een isolatiekamer.

Op de patiëntenkamer staat slaapbank. Een dekbed en beddengoed is aanwezig. Op iedere verpleegafdeling is een toilet en doucheruimte voor ouders. Ook is er een kluisje voor waardevolle bezittingen.

We verwachten dat u uw bed vóór 8.00 uur heeft opgeruimd en dat u zelf zorgt voor een opgeruimde, werkbare kamer. Om 8.00 uur krijgt u ontbijt. Heeft u zelf eten bij u? Dit kunt u bewaren in de koelkast in de centrale keuken. Voorzie het eten van de datum, uw naam en uw kamernummer.

Ronald McDonaldhuis

Ook kunt u als ouder gebruik maken van het Ronald McDonaldhuis, dat gevestigd is op de derde verdieping van het Juliana Kinderziekenhuis.

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein