Sporten voor ouders

Als ouder of verzorger van een kind dat is opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis kunt u soms best wat afleiding gebruiken. Ouders hebben ons verteld dat ze vooral behoefte hebben aan lichamelijke inspanning. Maar naar een sportschool gaan, zit er vaak niet in. Je wilt immers niet te ver van je kind weggaan. Daarom kunt u in het Juliana Kinderziekenhuis tegen geringe kosten gebruik maken van onze bedrijfsfitness HagaFit.

Bedrijfsfitness HagaFit

HagaFit beschikt over een grote gymzaal en fitnessruimte bij de afdeling Fysiotherapie. Femke Kastelein is bewegingsagoog en geeft verschillende groepslessen. De lessen zijn toegankelijk voor medewerkers van het ziekenhuis en dus ook voor ouders/verzorgers van kinderen die zijn opgenomen in het JKZ.

Wat kost sporten bij HagaFit?

Voor ouders/verzorgers die gebruik willen maken van de faciliteiten van Hagafit hebben we een speciale Fit-strippenkaart. Hiermee kunt u 10 keer sporten in de fitness/gymzaal van de afdeling Fysiotherapie. U kunt daarbij ook vrijblijvend meedoen met de groepslessen van HagaFit.
Er zijn drie verschillende strippenkaarten:

  • 3x sporten    : €7,50
  • 5x sporten    : €12,00
  • 10x sporten  : €20,00

De kosten kunt u in de sportzaal afrekenen met uw pinpas. Ouders/verzorgers die in het bezit zijn van een Ooievaarspas kunnen kosteloos gebruik maken van HagaFit.

Waar is de sportzaal?

U vindt de sportzaal en de fitnessruimte in het HagaZiekenhuis bij de afdeling Fysiotherapie, route E0.1. Dat is halverwege de lichtstraat.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? In deze folder vindt u onder andere het Fit-rooster. Voor vragen of het maken van een aspraak kunt u ons mailen: hagafit@hagaziekenhuis.nl.

 

 

 

Contact

Algemeen
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 0000

image_3006Meer informatie
Spoedplein